“Bye bye buikvet”!

Zomers op het strand of in de winter in de sportschool, buikvet kan altijd in de weg zitten. Letterlijk ook. Omdat je jouw favoriete skinny jeans niet meer dicht krijgt of jouw buik je irriteert als je je schoenen aantrekt. Van een beetje buikvet tot een flinke buik, door buikvet te bevriezen verdwijnt het definitief.

Hardnekkig vetrolletje

Wie merkt dat er een paar kilo’s teveel zijn bijgekomen, denkt als eerste aan minder snoepen. Misschien zelfs wat diëten. En natuurlijk een keer extra naar de sportschool, toch maar dat rondje park lopen of wat vaker de trap nemen. Allemaal goede manieren om die extra kilo’s weer weg te werken. En toch blijft een hardnekkig vetrolletje zitten, hoe vaak je die trap ook neemt en hoe vaak je ook salade kiest in plaats van een saucijzenbroodje.

Buik als opslag van vetreserves

Plaatselijk afvallen lukt helaas niet door minder te eten. Diëten helpt even, maar vervolgens schiet jouw lichaam in een soort overlevingsstand; het weet niet wanneer het weer voldoende voeding krijgt dus worden er voorraden aangelegd. En de buik is zo’n voorraadplek. De vetreserves worden daar opgeslagen met een buikje als gevolg.

Sixpack onder het buikvet?

Voldoende bewegen is altijd belangrijk. Dagelijks een stukje wandelen of fietsen en regelmatig sporten zijn sowieso goed voor jouw lijf en gezondheid. Combineer dat met buikspieroefeningen om sterke buikspieren te krijgen, en je bent goed op weg. Alleen blijven die buikspieren verborgen onder een laagje buikvet dat ondanks eten en sporten hardnekkig blijft zitten. Wil je een strakkere buik of zelfs een sixpack? Dan moet je toch zorgen dat het buikvet verdwijnt!

Buikvet verliezen met cryolipolyse

Onderhuids zitten de vetcellen opgeslagen die uitzetten als je aankomt en slinken als je afvalt. Maar die vetcellen worden dus ook als voorraadkamer gebruikt als je te fanatiek gaat lijnen. Zolang die vetcellen daar zitten, blijf je buikvet houden. Hoe groot of hoe klein jouw buikje is, hangt van veel verschillende factoren af, maar voor iedereen geldt dat de snelste en meest effectieve manier om jouw buikvet te verliezen, cryolipolyse is. Het bevriezen van buikvet.

Definitief vet verwijderen door het te bevriezen

Cryolipolyse is een innovatieve en wetenschappelijk bewezen methode om vet te bevriezen. Doordat de vetcellen bij een lage temperatuur kristalliseren, sterven ze af en verlaten dan in de weken erna op natuurlijke wijze het lichaam. Vetcellen die eenmaal afgestorven zijn, komen niet meer terug. Ofwel, die vetcellen zijn definitief verwijderd!

Specialisten in vet bevriezen, bij Next Fatfreeze Clinics in Amsterdam en Rotterdam

Bij Next Fatfreeze Clinics in Amsterdam en Rotterdam zijn we specialisten in vet bevriezen én werken we met de meest geavanceerde apparatuur: de Clatuu Alpha. Daarmee wordt de huid 360° rondom gekoeld op -9°C, constant. Die behandeling duurt 40 minuten. Door de constante lage temperatuur en doordat met deze koelingstechniek alle onderhuidse vetcellen worden bereikt, kun je op de plek waar jij van je vet af wilt, het vet laten verwijderen. Definitief. En dat geldt ook voor het buikvet.

Voordeliger vet bevriezen door innovatieve Clatuu Alpha met twee behandelkoppen

De Clatuu Alpha, het apparaat waarmee we vet bevriezen, werkt bovendien met twee behandelkoppen. Per sessie kunnen we dus op twee plekken tegelijk het vet bevriezen. Als je weet dat je per sessie betaalt, begrijp je dat deze methode een stuk voordeliger is. Terwijl het wel heel veilig is, de Clatuu Alpha heeft namelijk het CE-keurmerk, wordt frequent gecontroleerd en wordt bediend door onze specialisten die ervaren zijn en getraind in het gebruik van deze machine.

Buikvet bevriezen, ook iets voor jou?

Definitief buikvet verliezen kan als jouw BMI niet hoger is dan 32. Het is geschikt voor mannen en vrouwen, ouder dan 18. Of je nu van jouw laatste vetrolletje op de buik af wilt, of gewoon minder buik door minder vet. Of jij ook in aanmerking komt voor deze effectieve en snelle behandeling, bepalen we tijdens het eerste consult. Dat is een gratis en vrijblijvend intakegesprek waarbij we je onder meer alles vertellen over het bevriezen van buikvet en jouw wensen doornemen.

Boek nu jouw eerste consult, gratis en vrijblijvend!

Zorg ook dat je definitief jouw buikvet kwijtraakt door het te laten bevriezen! Boek nu een afspraak en we zien je graag voor jouw eerste consult, gratis en vrijblijvend, bij Next Fatfreeze Clinics in Amsterdam.