Geef een giftvoucher van Next Fatfreeze cadeau!

Ben jij op zoek naar een mooi cadeau? Iets anders dan een fles wijn, een goed boek of een fles doucheschuim? Dan kies je voor een cadeau waar iemand heel lang nog plezier van heeft: de giftvoucher van Next Fatfreeze! Daarmee geef je een behandeling in vet bevriezen cadeau of een behandeling in huidverstrakking voor een jongere huid. Een prachtig cadeau dus, voor hem en haar.

Zo bestel je de giftvoucher

De giftvoucher bestel je gemakkelijk online en het bedrag bepaal jij maar is ten minste € 50,00. Je vult het bedrag dat je wilt geven in op het online bestelformulier. Geef daarop ook aan voor wie de cadeaukaart is en of je nog een leuke boodschap erop wilt vermelden. Wij maken de voucher vervolgens in orde en nemen contact met je op om af te spreken hoe de giftvoucher bij jou of bij de gelukkige terecht komt.

Geef vet bevriezen of huidverstrakking cadeau!

Geef jij een behandeling in vet bevriezen, cryolipolyse, of in huidverstrakking cadeau? Met de giftvoucher van Next Fatfreeze kan het allebei! De cadeaukaart is geldig in onze vestiging en de ontvanger bepaalt zelf voor welke behandeling de voucher gebruikt wordt.

Geen kleine lettertjes

De giftvoucher van Next Fatfreeze is kristalhelder: het is geldig tot 1 jaar na uitgifte en kan benut worden voor elke behandeling. Is het tegoed niet voldoende voor de gekozen behandeling, dan moet het resterende bedrag apart bijbetaald worden. Geen kleine lettertjes dus maar een eerlijk en mooi cadeau!

Welk bedrag geef jij?

Wil je voldoende tegoed geven voor een bepaalde behandeling? Check dan hier de kosten van onze behandelingen. Weet wel dat de kosten van een behandeling in vet bevriezen afhankelijk zijn van het te behandelen gebied en het gewenste resultaat. Maar bel ons gerust even als je zeker wilt zijn dat het bedrag dat je geeft, voldoende zal zijn. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Een prachtig cadeau voor een prachtig lichaam

Bij Next Fatfreeze Clinics staat ons ervaren team klaar om het ideale figuur te creëren. Met vet bevriezen om overtollig vet definitief te verwijderen en met huidverstrakking voor een jongere huid. Met de giftvoucher geef je een prachtig cadeau voor een prachtig lichaam. Bestel het nu hier online of bel of als je nog vragen hebt.

    Giftvoucher