Z Wave Pro standaard bij cryolipolyse

Een unieke combinatiebehandeling: de Z Wave Pro standaard bij cryolipolyse (vet bevriezen). Voor nog meer vetreductie en een gladdere, strakkere huid.

Z Wave Pro: tegen cellulitis

Z Wave Pro, ook los te boeken. Dé effectieve behandeling tegen cellulitis. Deze shockwavetherapie is mogelijk op buik, benen, billen en armen.

Huidanalyse: gratis persoonlijk advies voor een mooie huid

De huidanalyse is bij ons altijd gratis; voorafgaand aan een behandeling of los te boeken. Zodat je zeker weet dat je de beste behandeling in huidverbetering krijgt.

Huidverstrakking, het alternatief voor fillers en botox

Het perfecte figuur met een mooie huid

Bij een perfect figuur wil je natuurlijk ook een mooie huid. En dat is mogelijk in onze kliniek. Hier vind je de beste behandelingen in huidverbetering die het resultaat van vet bevriezen nog mooier maken. De Z Wave Pro wordt bij ons standaard aangeboden bij elke cryolipolyse-behandeling. Een unieke combinatie die je in geen andere kliniek in Nederland vindt!

Strakkere, gladdere huid

Ook zonder het vet bevriezen kun je bij ons terecht voor een strakkere, gladdere huid. Met de Z Wave Pro. Boek die los, zonder cryolipolyse, als behandeling tegen cellulitis. De Z Wave Pro is wetenschappelijk bewezen effectief en verbetert de huid, de collageenstructuur en het bindweefsel. Het resultaat zie je al na een paar behandelingen!

RESULTATEN

RESULTATEN

Gratis huidanalyse

De behandeling die bij jou past, is de beste cosmetische behandeling voor jouw huid. Daarom krijg je bij ons altijd eerst een gratis huidanalyse. Deze huidscan wordt uitgevoerd door onze ervaren specialisten en met hightech apparatuur. Je weet vervolgens exact wat jouw huidbehoefte is en welke behandeling daarbij past. Deze gratis huidanalyse is geheel vrijblijvend. Je krijgt het voorafgaand aan een behandeling maar kan ook los geboekt worden. Ontdek nu wat jouw huid nodig heeft, met de huidanalyse van Next Fatfreeze Clinics!

Jouw voordelen

Kies voor een behandeling bij Next Fatfreeze Clinics en je profiteert van veel voordelen:

  • Gladdere, strakkere huid
  • Strakker figuur
  • Minder cellulitis
  • De beste behandeling voor jouw huid

Kies ook voor een strakkere, gladdere huid en boek jouw vrijblijvende afspraak

Voor een mooiere huid maak je nu een afspraak bij Next Fatfreeze Clinics.
Hier staat ons ervaren en deskundige team voor je klaar
met de beste apparatuur en altijd eerst een vrijblijvend, gratis advies.
Voor effectieve behandelingen in huidverbetering kom je naar ons toe!

Tot binnenkort in een van onze klinieken!