Next Fatfreeze Clinics Amsterdam en Rotterdam

Plaatselijk afslanken of een zichtbaar jongere huid, dat kan bij de specialisten van Next Fatfreeze Clinics in Amsterdam en Rotterdam! Met cryolipolyse, het definitief verwijderen van vet door het te bevriezen, of met huidverstrakking. Zo pakken we exact die zone op jouw lichaam aan waar jij je aan stoort. Te brede heupen? Onderkin, een hardnekkig buikje of rimpels? Wij helpen je er vanaf!

Specialisten in vet bevriezen en huidverstrakking

In onze cryolipolyse-kliniek werken meerdere specialisten die elk vele tot wel duizenden behandelingen hebben uitgevoerd in vet bevriezen en huidverstrakking. Iedereen in ons team wordt steeds weer heel gelukkig van de enthousiaste en blije klanten die we na de behandelingen terugzien. Voor dat resultaat en die tevreden klanten blijven we ons inzetten en onze specialistische kliniek toegankelijk houden voor nog meer mensen.

Gecertificeerde apparaten, CE- en FDA-keurmerk

Alle behandelingen in onze kliniek voeren we uit met gecertificeerde apparaten. Zoals de Clatuu Alpha te zijn; een medisch goedgekeurd cryolipolyse-machine met het CE-keurmerk die sneller resultaat behaalt doordat het met twee behandelkoppen werkt. En de Exilis Ultra 360™ voor huidverstrakking. Een effectief apparaat dat in korte tijd en met een non-invasieve behandeling al resultaat bereikt. Beide behandelingen vergen geen hersteltijd, zijn veilig en aangenaam voor de huid.

Unieke combinatie in Nederland

Zet met Next Fatfreeze de volgende stap naar jouw nieuwe zelf met het strakkere, slankere lichaam dat je altijd al wilde. Dat kan met onze innovatieve Fatfreeze-methode of met de geavanceerde aanpak van de Exilis Ultra 360™. Beide behandelmethodes vullen elkaar perfect aan; wil je een strakker lichaam maar heb je niet genoeg vet om het te laten bevriezen? Dan kunnen we je goed behandelen met huidverstrakking om zo het gewenste resultaat te bereiken. Deze combinatie in huidverstrakking en vet bevriezen in een kliniek, is uniek in Nederland.

De beste zorg dankzij onze specialisten

Bij Next FatFreeze helpen we je het figuur te bereiken dat jij wil. Door definitief af te rekenen met de vetcellen of door je huid te verjongen met een boost van de collageenaanmaak. Lokaal vet bevriezen of lokaal huidverstrakking, veilig en effectief dankzij geavanceerde apparatuur toegepast door onze ervaren specialisten. Deze specialisten hebben elk meer dan 10 jaar ervaring en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën zodat jij bij Next Fatfreeze kunt rekenen op de beste zorg.

De specialisten van Next Fatfreeze
 • ZONDER VERDOVING OF OPERATIE

 • GEEN HERSTELTIJD OF IRRITATIES
 • SNEL ZICHTBAAR RESULTAAT (3-5 WEKEN)

 • EU & FDA GECERTIFICEERDE APPARATUUR
 • ERVAREN SPECIALISTEN

 • TERMIJNBETALING MOGELIJK
 • ZONDER VERDOVING OF OPERATIE
 • SNEL ZICHTBAAR RESULTAAT (3-5 WEKEN)
 • ERVAREN SPECIALISTEN
 • GEEN HERSTELTIJD OF IRRITATIES

 • EU & FDA GECERTIFICEERDE APPARATUUR
 • TERMIJNBETALING MOGELIJK

Persoonlijke aandacht

Naast ervaren specialisten en innovatieve apparatuur vind je bij ons ook persoonlijke aandacht. Vanaf het eerste consult tot en met de nacontrole staan onze specialisten voor je klaar. We bespreken jouw wensen en beantwoorden jouw vragen. Zo werken we samen aan jouw nieuwe zelf!

Ook persoonlijk leefstijladvies

Natuurlijk wil je jouw nieuwe, mooie look ook vasthouden! En daar helpen wij je bij. Met persoonlijk leefstijladvies zoals tips voor gezond eten en voldoende bewegen waarbij we kijken naar jouw voorkeuren, wensen en wat je al doet. Wij zijn geen coaches en zeker geen diëtisten maar wel experts in mooie, gezonde lichamen. En met die kennis helpen wij je graag!

Meer weten of kennismaken? Dat kan met het gratis eerste consult!

Wil je meer weten over vet bevriezen of huidverstrakking? En wat deze behandelingen voor jouw lichaam kunnen betekenen? Laten we dan eens kennismaken! Het eerste consult is gratis en vrijblijvend en daarin maken we voor jou een persoonlijk behandelplan. Je weet dan wat mogelijk is en wat de kosten zijn voordat je een besluit neemt. Maak dus snel een afspraak voor jouw eerste bezoek aan onze kliniek!