Vet bevriezen populair bij BN’ers

Wist je dat vet bevriezen een populaire afslankmethode is onder de BN’ers? Bij Next Fatfreeze Clinics hebben we er al verschillende in onze kliniek mogen behandelen!

Trijntje, Bridget, Carice, Isa en Britt

Op onze socials heb je ze vast wel eens voorbij zien komen, de BN’ers die ook voor vet bevriezen kiezen bij onze kliniek. Van Trijntje Oosterhuis, Bridget Maasland en Carice van Houten tot Isa Hoes en Britt Scholte. Allemaal zijn ze in onze kliniek geweest en hebben ze zich laten behandelen door de specialisten.

“Veilig, blijvend en snel”

Wat je misschien opvalt bij deze bekende dames, geen van hen is heel zwaar. Dat waren ze niet en dat zijn ze niet. Maar toch kiezen ze op enig moment voor cryolipolyse, vet bevriezen dus. De reden? Dat is precies zoals Trijntje het zei in haar post: “Ook ik zal altijd de puntjes op de i blijven zetten om het mijzelf makkelijker te maken. Zo heb ik nu iets nieuws @nextfatfreezeclinics. Veilig, blijvend en snel van die laatste winterrandjes afkomen.”

Hardnekkige randjes

En het is inderdaad zoals Trijntje schrijft, vet bevriezen is ideaal om van die hardnekkige randjes af te komen. Want hoe slank je ook bent of hoeveel je ook bent afgevallen, dat laatste randje of rolletje is vaak niet weg te krijgen. Hoe veel je ook sport en hoe lang je ook lijnt. Maar met cryolipolyse, de behandeling in vet bevriezen, lukt dat wel. Zo helpen we bij Next Fatfreeze Clinics iedereen van die randjes of rolletjes af.
Ook als je geen BN’er bent 😉!

Vetcellen verdwijnen definitief

In onze klinieken in Amsterdam-Zuid en Rotterdam werken specialisten in vet bevriezen. Met gecertificeerde apparaten en veel ervaring weten zij precies hoe ze goed en veilig definitief vet kunnen laten verdwijnen daar waar jij dat wilt. Definitief, want eenmaal bevroren verdwijnen die vetcellen om nooit meer terug te keren!

Veel voordelen

Een behandeling in vet bevriezen bij Next Fatfreeze Clinics biedt meerdere voordelen:
• Snel zichtbaar resultaat (3 tot 5 weken)
• Geen verdoving of operatie nodig
• Behandeling door ervaren specialisten
• Geen hersteltijd of irritaties

Ga ook voor het figuur dat je altijd al wilde, bij Next Fatfreeze Clinics

Gun jij jezelf ook het figuur dat je altijd al wilde hebben? Kies dan net als Trijntje, Bridget, Carice, Isa en Britt voor Next Fatfreeze Clinics! We staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je persoonlijk advies te geven wat mogelijk is qua behandelingen. Volg ons op onze socials om te zien wat we aan behandelingen doen en wie er langskomen. En neem contact op als je meer wilt weten. We horen graag van je!

Kies ook voor Cryolipolyse!

Wil je weten of cryolipolyse ook voor jou de oplossing is om van dat laatste randje vet af te komen?
Boek dan nu een afspraak voor een gratis eerste consult.
Dat is geheel vrijblijvend en we bespreken dan jouw persoonlijke mogelijkheden.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Tot binnenkort in onze kliniek!