Cryolipolyse is een innovatieve en wetenschappelijk bewezen methode die vet verwijdert via bevriezing. Om die techniek veilig toe te passen, moet gewerkt worden met geavanceerde en gecertificeerde apparatuur. Ook zijn gekwalificeerde specialisten noodzakelijk voor een veilige behandeling en een goed eindresultaat.

Bij Next Fatfreeze Clinics werken we met zulke specialisten zodat de cryolipolyse veilig en succesvol uitgevoerd kan worden. De Clatuu Alpha, het geavanceerde apparaat dat wij gebruiken om vet te bevriezen, is het beste wat er op dit moment verkrijgbaar is.

Toch is cryolipolyse in onze kliniek relatief voordeliger omdat de Clatuu Alpha met twee behandelkoppen tegelijk werkt. Waar in een andere kliniek per behandeling een behandelkop geplaatst kan worden en dus maar een zone behandeld wordt, plaatsen wij twee koppen per keer en behandelen zo ook twee zones per keer. Dat gaat sneller terwijl het ook heel veilig is. Door de unieke 360°-koelingstechnologie van de Clatuu Alpha is het resultaat ook nog eens effectiever; meer vetcellen worden gekoeld waardoor meer vetcellen verdwijnen.

Cryolipolyse, vet bevriezen, is dus een prijzige behandeling om definitief van vet af te komen omdat het gebaseerd is op een kwalitatieve en wetenschappelijke methode, uitgevoerd met geavanceerde apparatuur.

In onze kliniek ben je verzekerd van een behandeling met de beste techniek en deskundige specialisten. Zo zorgen wij ervoor dat we een goed en veilig eindresultaat kunnen leveren. En dankzij de mogelijkheid om bij elke behandeling twee behandelkoppen te gebruiken, is dat eindresultaat in minder behandelingen bereikt. Dat maakt een cryolipolyse-behandeling bij Next Fatfreeze heel effectief, uiterst veilig en toch voordeliger dan bij andere gespecialiseerde aanbieders.