Next Fatfreeze Clinics Amsterdam

Plaatselijk afslanken, dat kan bij de specialisten in vet bevriezen: Next Fatfreeze Clinics in Amsterdam! Met cryolipolyse, het definitief verwijderen van vet door het te bevriezen, pakken we exact die zone op jouw lichaam aan, waar jij je aan stoort. Te brede heupen? Onderkin of een hardnekkig buikje? Wij helpen je er vanaf!

Specialisten in vet bevriezen

De para medische kliniek in Amsterdam-Zuid is opgericht door twee zussen met elk een medische achtergrond en jarenlange ervaring met cryolipolyse in medische klinieken. Allebei hebben we duizenden behandelingen uitgevoerd en steeds weer werden we heel gelukkig van de enthousiaste en blije klanten die we daarna terugzagen. Dat resultaat en die tevreden klanten wilden we ook, in een specialistische kliniek toegankelijk voor nog meer mensen.

Cryolipolyse-apparaat met CE-keurmerk

Met artsen in binnen- en buitenland hebben we onderzoek gedaan naar de meest effectieve en veilige techniek in definitief vet bevriezen. Dat bleek de Clatuu Alpha te zijn; een medisch goedgekeurd cryolipolyse-machine met het CE-keurmerk die sneller resultaat behaalt doordat het met twee behandelkoppen werkt. Bovendien koelt dit apparaat de onderhuidse vetlaag 360° rondom constant op -9°C. Daardoor worden de vetcellen definitief vernietigd. Ook is er met de Clatuu Alpha geen hersteltijd en is het veilig en aangenaam voor de huid.

De beste zorg dankzij onze specialisten

Zet met Next Fatfreeze de volgende stap naar jouw nieuwe zelf met het strakkere, slankere lichaam dat je altijd al wilde. Onze innovatieve Fatfreeze-methode helpt je daarbij door definitief af te rekenen met de vetcellen op de plek die jij wilt. Lokaal vet bevriezen dus, veilig en effectief, dankzij geavanceerde apparatuur toegepast door onze ervaren specialisten. Deze specialisten zijn bovendien altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën in vet bevriezen zodat jij bij Next Fatfreeze kunt rekenen op de beste zorg.

De specialisten van Next Fatfreeze
  • ZONDER VERDOVING OF OPERATIE
  • SNEL ZICHTBAAR RESULTAAT (3-5 WEKEN)
  • ERVAREN SPECIALISTEN
  • GEEN HERSTELTIJD OF IRRITATIES

  • EU GECERTIFICEERDE APPARATUUR
  • TERMIJNBETALING MOGELIJK

Persoonlijke aandacht

Naast ervaren specialisten en innovatieve apparatuur vind je bij ons ook persoonlijke aandacht. Vanaf het eerste consult tot en met de nacontrole staan onze specialisten voor je klaar. We bespreken jouw wensen en beantwoorden jouw vragen. Zo werken we samen aan jouw nieuwe zelf!

Ook persoonlijk leefstijladvies

Natuurlijk wil je jouw nieuwe, mooie look ook vasthouden! En daar helpen wij je bij. Met persoonlijk leefstijladvies zoals tips voor gezond eten en voldoende bewegen waarbij we kijken naar jouw voorkeuren, wensen en wat je al doet. Wij zijn geen coaches en zeker geen diëtisten maar wel experts in mooie, gezonde lichamen. En met die kennis helpen wij je graag!

Meer weten of kennismaken? Dat kan met het gratis eerste consult!

Wil je meer weten over vet bevriezen? Of wat het voor jouw lichaam kan betekenen? Laten we dan eens kennismaken! Het eerste consult is gratis en vrijblijvend en daarin maken we voor jou een persoonlijk behandelplan. Je weet dan wat mogelijk is en wat de kosten zijn voordat je een besluit neemt. Maak dus snel een afspraak voor jouw eerste bezoek aan onze kliniek!